• head_banner_01

Kipas Kurang Cangkang

  • WKF Series Shell-less Fan

    Kipas WKF Series Shell-kurang

    Kipas tanpa cangkang seri WKF dirancang saka sudut hemat ekonomi, efisien lan ruang kerja lan ora duwe volume sing dimupangatake penggemar sentrifugal biasa. Umume digunakake ing area ruang tertutup utawa mesin perawatan udara ing bangunan, nyedhiyakake udara bertekanan kanggo kabeh lingkungan ing njero ruangan, saengga saluran udara diidini nyambungake mesin perawatan udara saka arah apa wae. Desain kasebut ngirit ruangan amarga ora ana volute penggemar, bagean switching lan bagean ekspansi ing mesin perawatan udara. Karakteristik khusus kanggo produk kaya ing ngisor iki: