• head_banner_01

Penggemar Saluran Rectangular

  • GDF Series Rectangular Duct Fans

    Penggemar Saluran Rectangular GDF Series

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model penggemar 2. Kipas saluran persegi dowo GDF, yaiku perusahaan sing nyedhot salah siji jenis blower udara anyar sing dadi teknik maju asing ing yayasan sing dadi, duwe akeh karakteristik sing apik, kayata desain novel, struktur kompak, volume cilik, bobot entheng, swara kurang, kinerja apik, kerja sing tetep, lan instalasi sing gampang. Bisa ditrapake ing hotel, rumah sakit, gymnasium, perpustakaan ...