• head_banner_01

Produk

  • KF series centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal seri KF

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Cara drive lan instalasi umum saka ventilator kaya chart show : 3.Produksi digawe saka pelat baja sing berkualitas, banjur mantel semprotan elektrostatik. Suku cadhangan wis mati. Rapat pungkasan rampung ing jalur perakitan. Pars utama diprodhuksi dening kerajinan canggih, kayata impeller welding, undercuttingshell, TOX riveting lan liya-liyane. 4. Blades impeller yaiku BC airfoil blades. Dheweke nggawe hawa ...
  • GDF Series Rectangular Duct Fans

    Penggemar Saluran Rectangular GDF Series

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model penggemar 2. Kipas saluran persegi dowo GDF, yaiku perusahaan sing nyedhot salah siji jenis blower udara anyar sing dadi teknik maju asing ing yayasan sing dadi, duwe akeh karakteristik sing apik, kayata desain novel, struktur kompak, volume cilik, bobot entheng, swara kurang, kinerja apik, kerja sing tetep, lan instalasi sing gampang. Bisa ditrapake ing hotel, rumah sakit, gymnasium, perpustakaan ...
  • BDW series explosion-proof centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal tahan bukti BDW seri

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Ventilator didorong nganggo motor listrik rotor eksternal langsung. Voltase motor listrik 380V telung fase, fase siji 220V, frekuensi frekuensi 50Hz, karakter sistem kerja terus-terusan S1, motor listrik njaba nutupi peringkat proteksi IP54, pangkat insulasi F, metode pendinginan -down yaiku pendinginan alami IC0141 , simbolisasi bukti-bledosan ExdⅡBT4Gb. Suhu swasana kerja yaiku -20 ...
  • WKF Series Shell-less Fan

    Kipas WKF Series Shell-kurang

    Kipas tanpa cangkang seri WKF dirancang saka sudut hemat ekonomi, efisien lan ruang kerja lan ora duwe volume sing dimupangatake penggemar sentrifugal biasa. Umume digunakake ing area ruang tertutup utawa mesin perawatan udara ing bangunan, nyedhiyakake udara bertekanan kanggo kabeh lingkungan ing njero ruangan, saengga saluran udara diidini nyambungake mesin perawatan udara saka arah apa wae. Desain kasebut ngirit ruangan amarga ora ana volute penggemar, bagean switching lan bagean ekspansi ing mesin perawatan udara. Karakteristik khusus kanggo produk kaya ing ngisor iki:

  • DDW series centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal seri DDW

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Ventilator didorong dening motor listrik rotor eksternal langsung diukur voltase motor listrik 380V, fase siji 220V, frekuensi 50Hz r, karakteristik sistem kerja layanan S1, listrik rangking proteksi njaba motor IP44, pangkat insulasi B, metode -down yaiku pendinginan alami IC0041. Suhu makarya ora luwih saka 40 ℃. Dhuwure ndhuwur segara ora ngluwihi 1 ...
  • DW series centrifugal ventilator

    Ventilasi sentrifugal seri DW

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Ventilator didorong nganggo motor listrik rotor eksternal langsung. Voltase motor listrik 380V telung fase, fase siji 220V, frekuensi frekuensi 50Hz, karakter sistem kerja terus-terusan S1, motor listrik njaba nutupi peringkat proteksi IP44, pangkat insulasi B, metode pendinginan yaiku pendinginan alami IC0041 . Suhu swasana kerja ora luwih dhuwur tinimbang 40. Dhuwur ...
  • KT series centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal seri KT

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2.Pasang ventilator bisa umum lan rong jinis liyane, formulir sing biasane digunakake kaya nuduhake grafik: 3.KT seri ventilator minangka jinis produk anyar sing dirancang kanggo permintaan pasar . Iki adhedhasar blower udhara seri DW. Sesuai karo teknologi mekatronik. Uga, struktur cukup, volume sithik, swara sithik, tekanan hidrostatik dhuwur, dhaerah efisiensi dhuwur liar, umur ...
  • YF Series Centrifugal Ventilator For Kitchen

    YF Series Centrifugal Ventilator Kanggo Pawon

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2.Bentuk instalasi ventilator umum kaya grafik nuduhake 3.Produksi digawe saka lempengan baja berkualitas, banjur semprotan elektrostatik c Uga bisa digawe saka piring baja galvanis sing berkualitas. Suku cadang d kabentuk. Rapat pungkasan rampung ing jalur perakitan. Pars utama yaiku kerajinan canggih, kayata impeller rolling, undercutting shell, riveting lan liya-liyane 4. Ventilator yaiku ...
  • ZL series axial fan

    Kipas aksial seri ZL

    Kipas aksial seri ZL minangka penggemar khusus kanggo sistem AC sing dikembangake dening perusahaan kami. Cocog kanggo acara ventilasi kanthi aliran gedhe lan tekanan hawa kurang. Model cairane dioptimalake karo teknologi canggih CFD, sing ora mung nambah tekanan output, nanging uga nyuda swara lan nambah efisiensi. Nduweni ciri hemat energi lan gangguan swara. Iki cocog banget kanggo kabeh jinis AC, pemurnian, udara seger, HVAC Unit pendinginan sing ndhukung wis digunakake ing hotel, hotel, bangunan kantor, omah, sekolah, rumah sakit, pabrik, tambang, bioskop, AC kahanan kendaraan lan liya-liyane sawah.

    Serial penggemar iki duwe rong jinis motor pendukung: motor fase tunggal lan motor telung tahap. Sampeyan uga bisa ngatur motor pendukung khusus kanthi voltase lan frekuensi sing beda-beda miturut kabutuhan pangguna. Cocog banget kanggo aplikasi ing macem-macem negara, wilayah lan lapangan.

  • XFPY Fire control and smoke exhaust axial flow fan

    XFPY Kontrol geni lan kipas aliran aksial asap asap

    Karakteristik produk 1. Katrangan Model Kipas: 2. Kipas aliran aksial asap kebakaran seri XFPY minangka penggemar tipe anyar sing dikembangake kanthi nyerep teknologi canggih produk asing sing padha lan duwe fitur kinerja sing apik, resistensi suhu dhuwur, efisiensi dhuwur, tilas sing luwih cilik tinimbang penggemar sentrifugal, instalasi sing gampang, lsp. 3. XFPY seri kontrol geni penggemar asap asap asap asap suhu tinggi dites kualifikasi dening "Pusat Nasional China kanggo ...
  • DWZ series external rotor axial flow fan

    Kipas aliran aksial rotor eksternal seri DWZ

    Kipas aliran aksial rotor eksternal seri DWZ minangka jinis penggemar aliran aksial anyar sing dikembangake lan duwe hak kekayaan intelektual eksklusif. Fitur-fitur kasebut yaiku motor yaiku mesin listrik rotor eksternal kanthi agul-agul glathi lan bolong langsung dipasang ing motor; motor duwe struktur kompak lan gampang dipasang. Desain lan instalasi agul-agul penggemar jumbuh karo prinsip dinamika, entuk swara sing efisien lan murah. Kipas bisa digunakake ing kulkas, pertukaran panas, ventilasi lan lapangan liyane. Katrangan kaya ing ngisor iki:

  • GY SERIES

    GY SERI

    Ciri produk