• head_banner_01

Kepiye pendinginan lan pemanasan AC luwih larang?

Kanthi perkembangan jaman, AC dadi kabutuhan ing mobil: dina iki, ayo ngobrol karo kanca babagan pendingin udara utawa pemanas sing luwih akeh bahan bakar? Wangsulane yaiku kulkas

Mobil nggunakake udhara anget ing musim salju, lan biaya bahan bakar sithik banget, sing umume ora bisa dilalekake.

Nalika kondisioner mobil adhem, larang regane minyak, amarga tenaga AC nalika adhem udakara 10% nganti 15% tenaga output mesin. Kanggo nggambarake masalah iki kanthi rinci, aku bakal nggawe kesimpulan kanthi nganalisa prinsip kerja pemanas lan pendinginan AC. Wesi lawas, ojo lunga, terus ndelok.

Apa prinsip pemanasan udara?

Kaping pisanan, prinsip pemanas udara yaiku supaya mesin pendingin bisa mili menyang penukar panas, lan banjur hawa panas dipedhot menyang mobil dening blower.

Hawa panas sing diunekake dening AC wiwit saka panas sing digawe mesin

Ringkesane, "hawa panas" kondisioner gumantung ing pendingin mesin kanggo nyedhiyakake sumber panas, lan banjur kipas angin nyepetake panas iki menyang mobil.

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, prinsip udhara sing anget yaiku blower ngunekake hawa panas menyang mobil, nanging kekuwatan blower cilik banget, mula konsumsi bahan bakar kasebut bisa diabaikan.

Mula, kita bisa ujar manawa mobil digawe panas ing musim adhem, konsumsi bahan bakarane sithik banget, utawa umume ora bisa dilalekake. Uripake pemanas banjur penet tombol A / C, konsumsi bahan bakar bakal nambah

Nalika sampeyan menet tombol A / C nalika nguripake pemanas, kompresor AC mobil bakal bisa digunakake terus.

Mayoritas kompresor AC otomatis didhukung dening mesin, sing bisa nyebabake konsumsi bahan bakar lan beban mesin. Ing wilayah sing adhem ing sisih lor, nguripake udhara sing anget bisa nambah konsumsi bahan bakar

Uga ana kanca sing manggon ing wilayah sing adhem ing sisih lor, sanajan pemanas diuripake lan tombol A / C ora dipencet, bisa uga nganggep konsumsi bahan bakar saya tambah. Ana apa?

Amarga ing sisih kidul sing adhem, suhune cukup sithik, mula yen suhu banyu mobil luwih murah tinimbang regane sing ditemtokake, kanggo njaga suhu kerja mesin, komputer mobil bakal nambah volume injeksi bahan bakar kanggo njaga kerja normal suhu mesin.

Kaya ujar, aku wis adhem banget, lan sampeyan kudu njupuk panasku, mula aku kudu golek papan kanggo anget mengko, utawa kepiye aku bisa urip dhewe.

Mula, ing kasus iki, nguripake udhara anget pancen bakal nambah konsumsi bahan bakar.

Apa prinsip pendingin udara mobil (1) proses Kompresi?

Nalika mesin nyopir kompresor supaya bisa mlaku, kompresor nyedhot gas pendingin kanthi suhu rendah lan tekanan rendah ing outlet penguapan, ngompres dadi gas tekanan tinggi, tekanan dhuwur lan mbuwang metu saka kompresor. (2) Proses kondensasi (eksotermik) Gas pendingin super panas sing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur mlebu kondensor, lan tekanan lan suhu mudhun. Nalika suhu gas mudhun nganti 40 ~ 50 ° C, gas pendingin dadi cair, lan panas sing akeh diluncurake bebarengan.

(3) Proses ekspansi (throttle) Sawise kulkas cair mili menyang pengering panrima, kelembapan lan kotoran dicopot ing pengering panrima, lan banjur mili menyang katup ekspansi liwat pipa. Cairan pendingin kanthi suhu lan tekanan sing luwih dhuwur nambah volume sawise ngliwati piranti katup ekspansi, lan tekanan lan suhu mudhun banget, lan dibuwang saka katup ekspansi ing kabut. (4) Sawise pendingin kabut kanthi suhu sithik lan tekanan rendah mlebu ing penguapan sajrone proses penguapan, permukaan tembok penguapan nyerep panas udhara ing saubenge permukaan penguapan lan umob lan nguap, mula nyuda suhu hawa ing mobil. Ing tumindak blower, hawa adhem lan panas ing mobil nyepetake konveksi, sing nambah efek pendinginan AC. Uap pendingin sawise nyerep panas lan nguap ing penguap disedot maneh karo kompresor, lan banjur proses ing ndhuwur dibaleni maneh.

Titik utama dina iki yaiku ngerti manawa komponen inti utama pendinginan ing AC mobil yaiku "kompresor", sing didhukung mesin.

Lan biasane kita pencet tombol A / C, sing artine kompresor AC mulai bisa digunakake, lan banjur AC bisa nyebul hawa adhem, lan ing kasus iki, mesthi bakal nambah konsumsi bahan bakar mobil lan momotan mesin .

Kompresor minangka piranti sing akeh energi ing sistem AC mobil!

Amarga kekuwatan sajrone pendinginan AC udakara mobil udakara udakara 10% nganti 15% saka daya output mesin, lan ing jurnal "Penelitian Eksperimen Pengaruh Kondisi Udara Terhadap Konsumsi Bahan Bakar Kendaraan Penumpang Ringan" ing jurnal teknologi AC, uga diarani kekuwatan AC minangka kulkas. Rasio konsumsi.


Wektu kiriman: Okt-08-2021