• head_banner_01

Warta

  • Kepiye pendinginan lan pemanasan AC luwih larang?

    Kanthi perkembangan jaman, AC dadi kabutuhan ing mobil: dina iki, ayo ngobrol karo kanca babagan pendingin udara utawa pemanas sing luwih akeh bahan bakar? Wangsulane yaiku Pendingin Mobil nggunakake udara anget ing mangsa adhem, lan biaya bahan bakarane sithik ...
    Waca liyane
  • Wutah Pasar Fan Axial Wutah 2021-2027

    Ikhtisar Riset Pasar Kipas Axial Tinjauan 2021-2027: Analisis Wutah Industri dening Pemain Utama, Jinis, Aplikasi lan Prakiraan Wilayah Reguler lan Negara Data Duktus Kipas Pasar Kipas aksial 2021-2027: Tambah panggunaan Fan Axial Duktus ing Industrial, Aplikasi Komersial lan liyane aku ...
    Waca liyane
  • Apa sing Disebut Kipas Centrifugal?

    Yen sampeyan nate ngeterake mobil nganggo cuci mobil khas, pungkasane peralatan bakal digunakake kanggo garing mobil sing wis udan. Nalika semana sampeyan ngalami nyata, aplikasi kipas sentrifugal praktis. Uga Dikenal minangka Blower Thanks kanggo puteran, centrifuga ...
    Waca liyane
  • Kepiye babagan pangopènan normal penggemar aliran aksial?

    Kipas aksial minangka produk ventilasi sing umum, nanging uga kategori penggemar aksial ing pirang-pirang penggemar aksial, penggemar aksial kanggo pabrik umum, gudang, kantor, perumahan lan acara liyane, ventilasi utawa pemanasan kanggo nambah panas Gunakake, yen sasis dicopot, nanging uga kanggo penggemar gratis, ...
    Waca liyane
  • Kipas apa sing kudu dakpilih…. Axial utawa sentrifugal?

    Axial utawa sentrifugal? Asring dianggep gampang yen kabeh wong ngerti jinis penggemar sing kudu dipilih kanggo aplikasi sing diwenehake. Nanging, ora ana wektu sing angel kanggo maneh sawetara konsep dhasar. Dadi, ayo njupuk sawetara wektu lan nutupi sawetara ide dhasar. Akeh sing kemungkinan wis diwenehi ciri khas ...
    Waca liyane
  • FANS CENTRIFUGAL: blower kanggo aliran gas

    penggemar industri minangka komponen dhasar tanduran kanggo ngontrol polusi udara. Ing lapangan industri kudu bisa ngatasi kahanan kerja tartamtu kayata: 24 jam operasi saben dina, macem-macem jinis polutan, tingkat aliran lan suhu sing beda. Penggemar sentrifugal nggunakake ...
    Waca liyane
  • Napa ventilasi penting ing omah sampeyan?

    Nalika musim panas, penting banget kanggo ngerti kenapa ventilasi penting supaya hawa ruangan tetep sehat lan nyaman. Ing sawetara wilayah, musim panas ora mung panas, nanging uga lembab banget. Sanajan nganggo sistem udara pusat, isih bisa dadi elek ing njero hawa. Kanggo omah modern, bukak ...
    Waca liyane
  • Tingkat pertumbuhan transformasi industri kanggo kipas sentrifugal

    Ruang pangembangan penggemar sentrifugal mesthi dadi keprihatinan akeh perusahaan lan pabrikan, utamane penggemar sentrifugal kanthi macem-macem panggunaan ing China. Ruang pangembangan penggemar sentrifugal langsung mengaruhi arah pangembangan lan arah strategis penggemar domestik ...
    Waca liyane
  • Kipas sentrifugal duwe kaluwihan sing jelas lan bisa nyukupi permintaan produksi

    Miturut prinsip konversi energi kinetik dadi energi potensial, penggemar sentrifugal nggunakake impeller puteran kanthi kecepatan tinggi kanggo nyepetake gas, banjur nyuda lan ngganti arah aliran kanggo ngowahi energi kinetik dadi energi potensial. Penggemar asring digunakake ing tungku ...
    Waca liyane
  • Analisis bathi unit kipas pendingin udara khusus sing ora standar

    Kanthi tren diversifikasi klompok pangguna, pamisahan industri AC wis saya diwasa. Ing pirang-pirang acara sing rumit, penggemar AC tradisional ora bisa nyukupi kabutuhane pangguna. Mula, nalika ngadhepi klompok pangguna sing beda-beda, kita wiwit nyusun kondhisi ...
    Waca liyane
  • How to Select Configuration ?

    Cara Pilih Konfigurasi?

    Umume penggemar ing sistem ventilasi lan unit AC ana ing sistem jaringan pipa sing kompleks, lan ruang instalasi diwatesi nganti tartamtu, mula ana syarat tartamtu kanggo nyerep kejut, ngilangi swara lan njaga. Mula, desain struktur ...
    Waca liyane
  • Working Environment & Matters Needing Attention for Our Centrifugal Ventilation Fans

    Lingkungan Kerja & Prakara sing Perlu Digunakake kanggo Penggemar Ventilasi Sentrifugal

    Lingkungan Kerja 1) Dhuwur ora luwih saka 1000 meter; 2) Suhu sekitar ora luwih murah tinimbang - 25 ℃, ora luwih saka 40 ℃; 3) Asor lingkungan relatif ora ngluwihi 90%; 4) Gas sing ngirim ora ngemot medium asam, alkali lan korosif, lan konten bledug ...
    Waca liyane