• head_banner_01

Motor Langsung Nyopir

  • DDF series centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal seri DDF

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Bentuk drive lan instalasi umum saka ventilator kaya grafik nuduhake: 3. Ventilator kudu digunakake ing lingkungan gas, sing udhara ora ngemot gas kaustik sing akeh; ora ngemot gas asam, gas alkalinitas, lan gas sing nyala; bahan partikel bledug ora luwih gedhe tinimbang 150mg / m3. 4. Produk digawe saka piring baja berkualitas, banjur mantel semprotan elektrostatik Uga ...
  • DKF series centrifugal ventilator

    Ventilasi sentrifugal seri DKF

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Bentuk drive lan instalasi umum saka ventilator kaya grafik nuduhake: 3. Ventilator kudu digunakake ing lingkungan gas, sing udhara ora ngemot gas kaustik sing akeh; ora ngemot gas asam, gas alkalinitas, lan gas sing nyala; bahan partikel bledug ora luwih gedhe tinimbang 150mg / m3. 4. Produk digawe saka piring baja berkualitas, banjur mantel semprotan elektrostatik Uga ...