• head_banner_01

Kipas Centrifugal-driven Blade Single-inlet Blade LTZS Series

Kipas sentrifugal balok sudhut mlengkung maju seri LTZS nduwe ciri khas motor kasebut dununge ing sisih non-inlet kipas angin, poros motor langsung disambungake karo impeller kipas, motor ora kontak karo ngirim medium, struktur kasebut gampang lan andal, utamane cocog kanggo ngirim gas bersih, gas bahaya utawa gas khusus liyane.


Detail Produk

Tag Produk

LTZS

Diameter Rodha

5.71 ~ 12.40 inci (145mm ~ 310mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 1190CFM ~ maks 8,925 CFM (2000 m3 / h ~ 15,000 m3 / h, 70,629,35 ft³ / h ~ 529,720,12 ft³ / h)

Tekanan statis: 0,60 ~ 4,02 inci wg (150 ~ 1.000 pa)

Definisi Model

Kayata LTZS250M – 4 yaiku kipas sentrifugal sing didorong poros siji-inlet, diameter diameter 250mm kanthi jembar medium, tiang motor 4.

Seri penggemar LTZS duwe kaluwihan luar biasa ing ngisor iki

Motor kasebut ora kontak karo medium sing disedhiyakake, lan mung inlet udara, impeller lan volute digunakake minangka komponen saiki, sing gampang kanggo nyukupi persyaratan khusus reresik, anti korosi, tahan bledosan, lsp.

Aplikasi ing Dust Collector

Seri iki minangka penggemar sing mundur utamane kanggo digunakake ing sisih filter sing resik minangka bagean penting saka sistem pengumpulan bledug.

Kanggo milih penggemar kolektor debu industri, parameter proses dhasar asap kudu dingerteni, kayata tingkat aliran, properti lan konsentrasi bledug, uga dispersi, properti wetting lan viskositas bledug.

Kanthi ngitung kacepetan angin nyaring, area nyaring, bahan filter lan resistensi peralatan, jinis kipas kolektor bledug dipilih.

Lingkungan pabrik lan kahanan kerja sing beda-beda bakal mengaruhi pilihan penggemar, miturut industri sing beda-beda duwe syarat sing beda kanggo pilihan penggemar

Cara Instalasi

1. Arah muter kipas sentrifugal dipérang dadi CW lan CCW miturut arah puteran impeller. Kanggo Penggemar Centrifugal LTZS: madhep motor, arah rotasi impeller nganti jam diarani CW, lan arah puteran impeller kanthi jarum jam diarani CCW.

2. Sudut udara: sudut ing antarane outlet udara lan permukaan instalasi.

Motor seri Vertikal sing dipasang kanthi vertikal ora duwe basis pemasangan motor, mula mung nduweni ciri arah rotasi lan ora ana sudut outlet;

Motor seri LTZS sing dipasang kanthi otomatis duwe telung jinis utama miturut sudut outlet: 0 °, 90 °, 180 °. Uga bisa disesuaikan karo pituduh liyane miturut kabutuhan pangguna.

23232

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis.

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: