• head_banner_01

LTZNH Series Back-sudhut mlengkung Blade Single-inlet Fan-driven Centrifugal Fan Tanpa Volute

Kipas sentrifugal balok sudhut mlengkung mburi-seri sudhut LTZNH tanpa volute ora nggunakake volute lan bisa langsung dipasang ing peralatan sing mbutuhake ventilasi utawa diselehake ing ukuran gandheng. Ing kahanan kerja khusus iki, area kerja sing efisien luwih jembar tinimbang penggemar sentrifugal biasa, lan swarane luwih murah. Kajaba iku, amarga arah aliran udara ora diwatesi karo volume, bisa digunakake kanggo ngganti penggemar diameter gedhe kanthi mung masang sawetara penggemar ing kothak udara sing padha kanggo nyipta grup penggemar, saéngga bisa nyuda swara lan volume kabeh unit.


Detail Produk

Tag Produk

CA4GW2YO4

Diameter Rodha

13.98 ~ 31.50 inci (355mm ~ 800mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 892.5CFM ~ maks 16.660 CFM (1500 m3 / h ~ 28,000 m3 / h, 52.972.01 ft³ / h ~ 98.810.9 ft³ / h)

Tekanan statis: 0,88 ~ 6,02 inci wg (220 ~ 1.500 pa)

Seri penggemar LTZNH duwe kaluwihan luar biasa ing ngisor iki

1. Area kerja sing luwih jembar lan luwih efisien, arah udara luwih akeh;

2. Model utilitas duwe kaluwihan saka struktur sederhana, volume cilik, bobot entheng lan mode instalasi sing fleksibel lan sederhana;

3. Impeller mundur kanthi desain sing dioptimalake nduweni efisiensi dhuwur, swara sithik, hemat energi lan perlindungan lingkungan.

Aplikasi ing Sirkulasi Udara

Seri iki cocog kanggo kabeh jinis syarat sirkulasi udara ing bidhang komersial lan industri, kayata aplikasi ruangan lukisan, sing kalebu karo peralatan penanganan udara lengkap kanthi syarat obah udara sing berkualitas tinggi.

Seri tanpa volume iki nambah tekanan dhuwur, bisa digunakake kanggo ngirim kinerja udara sing cocog kanggo operasi daur ulang, kayata HVAC umum, pendinginan lan aplikasi obah udara liyane. 

Definisi Model

Kayata LTZNH560–4 yaiku kipas sentrifugal sing didorong poros siji-inlet tanpa bolute, diameter bilah 560mm, tiang motor 4.

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis.

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: