• head_banner_01

Kipas Sentrifugal Ganda Maju Poros Ganda Seri LTZM

Kipas sentrifugal drive poros maju volume ganda seri LTZM nggunakake struktur khusus yaiku yen impellers kanggo loro penggemar sentrifugal inlet dobel langsung disambungake karo poros dawa motor sing padha, nyuda volume kabeh mesin, lan bisa entuk volume ventilasi luwih gedhe ing sangisore kahanan papan instalasi cilik.


Detail Produk

Tag Produk

ltzm

Diameter Rodha

5.71 ~ 12.40 inci (145mm ~ 315mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 208.25 CFM ~ maks 9.520 CFM (350 m3 / h ~ 16,000 m3 / h, 12.360.13 ft³ / h ~ 565034.8 ft³ / h)

Tekanan statis: 0,36 ~ 3,61 inci wg (90 ~ 900 pa)

Aplikasi ing Transportasi

Seri iki akeh digunakake ing industri transportasi. Kendaraan mbutuhake sistem ventilasi lan AC kanggo ngontrol suhu, asor, kecepatan udara, kualitas udara lan faktor lingkungan udara liyane sing ana ing sistem traksi lan sistem liyane, lan ventilasi papan ing njero kendaraan sing obah kasebut minangka subway, sepur, bus ing sangisore kahanan sing ganti. Fungsi khas yaiku pendinginan drive, ventilasi kreta, pendinginan rem, pendinginan bagian listrik.

Seri iki utamane digunakake ing kereta bawah tanah minangka pawang udara. Sistem Pendingin Udara Ventilasi subway kalebu unit penanganan udara, kipas, chiller banyu, menara pendingin, pompa air, katup udara, muffler, kondisioner konversi frekuensi, sistem BAS lan peralatan liyane. Iki kanggo ventilasi stasiun lan trowongan ing sadawane jalur kereta bawah tanah ing kahanan kerja normal; ventilasi lan AC ing kondhisi ngalangi, kacilakan, kobongan lan liyane sing ora dikarepake.

Definisi Model

Kayata LTZM150M – 4C2 yaiku kipas sentrifugal drive poros maju ganda, diameter 150mm kanthi lebar medium, cagak motor 4, kacepetan siji-tahap siji.

Babagan Instalasi

Seri LTZM duwe rong jinis utama miturut sudut outlet: 180 °, 270 °. Uga bisa disesuaikan karo pituduh liyane miturut kabutuhan pangguna.

32111

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis.

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: