• head_banner_01

Kipas Centrifugal-driven Blade Double-inlet Blade LTZ Series

Kipas sentrifugal agul-agul sudhut seri LTZ seri kipas sentrifugal sing didorong poros dobel nganggo impeller maju sing langsung nyambung karo motor sing ana ing njaba liwat poros dawa. Hawa mlebu saka loro-lorone bebarengan. Struktur kasebut gampang lan andal. Sanalika, resistensi ing salebeting kipas suda, lan volume udara sing dirating lan efisiensi penggemar nambah.


Detail Produk

Tag Produk

Kipas sentrifugal agul-agul sudhut seri LTZ seri kipas sentrifugal sing didorong poros dobel nganggo impeller maju sing langsung nyambung karo motor sing ana ing njaba liwat poros dawa. Hawa mlebu saka loro-lorone bebarengan. Struktur kasebut gampang lan andal. Sanalika, resistensi ing salebeting kipas suda, lan volume udara sing dirating lan efisiensi penggemar nambah.

LTZ

Diameter Rodha

5.91 ~ 15.74 inci (150mm ~ 400mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 178.5 CFM ~ maks 9.817.5 CFM (300 m3 / h ~ 16.500 m3 / jam, 10.594.40 ft³ / h ~ 58.292.13 ft³ / h)

Tekanan statis: 0,36 ~ 4,012 inci wg (90 ~ 1.000 pa)

Kasus Aplikasi

Seri iki kanggo ngatasi aliran udara sing gedhe kanthi kacepetan kurang minangka bagean saka sistem AC. Jinis penggemar sing mlengkung maju iki digunakake ing unit udara make-up, sing mbutuhake tekanan statis sing kurang lan seri iki bisa cocog. Iki bisa nyedhiyakake ventilasi kanggo kabeh jinis bangunan komersial, omah, tanduran, ngontrol aliran udara saka pasokan udara lan knalpot nalika proses kerja minangka pawang udara, nyuplai udara seger lan mbantu njaga lingkungan sing nyaman ing peternakan ternak. 

Definisi Model

Kayata LTZ250M – 4 yaiku kipas sentrifugal sing didorong poros dobel kanthi bolongan maju, diameter 250mm kanthi jembar medium, tiang motor 4.

Babagan Instalasi

Kipas iki nggunakake poros dawa kanggo nyambungake motor lan impeller langsung lan duwe rong inlet saka loro-lorone. Khusus arah rotasi perhatian.

23232

*** Arah rotasi standar kanggo penggemar sentrifugal yaiku CW. Yen pangguna pengin arah rotasi sing beda, kudu jelas nalika nindakake. ***

Babagan Panggunaan Seluler

Kasedhiya kanggo panggunaan seluler nganggo klompok batere utawa sumber daya seluler liyane;

Babagan Power Supply & Speed ​​Mode

Pasokan listrik fase tunggal, telung fase, pasokan listrik DC, voltase lan frekuensi disesuaikan;

Mode kacepetan aturan regulasi kacepetan siji, kacepetan pindho, telung kacepetan lan tanpa langkah kasedhiya.

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis.

Nalika pesen, wenehi model penggemar, formulir instalasi, laju aliran, tekanan, sheet galvanis, flange outlet udara lan syarat khusus liyane.

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: