• head_banner_01

LTWS Series Forward-sudhut mlengkung-agul-agul Fan sentrifugal Single-Inlet Kanthi Motor Rotor Eksternal

Kipas sentrifugal single-inlet agul-agul seri LTWS kanthi motor rotor eksternal nggunakake struktur inlet udara siji, sing cocog banget karo kondisi kerja inlet udara tunggal, kayata instalasi langit-langit, instalasi tembok utawa instalasi ing njero kothak.


Detail Produk

Tag Produk

Kipas sentrifugal single-inlet agul-agul seri LTWS kanthi motor rotor eksternal nggunakake struktur inlet udara siji, sing cocog banget karo kondisi kerja inlet udara tunggal, kayata instalasi langit-langit, instalasi tembok utawa instalasi ing njero kothak.

LTWS

Diameter Rodha

7.8 ~ 15.7 inci (200mm ~ 400mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 238 CFM ~ maksimal 36,30CFM (400 m3 / h ~ 6,100 m3 / h, 14,125,87 ft³ / h ~ 215,419,52 ft³ / h)

Tekanan statis: 0,6 ~ 3,61 inci wg (150 ~ 900 pa)

(Nglangkungi kisaran iki, pilih seri produk penggemar liyane, utawa hubungi departemen teknis kanggo kustomisasi.)

Model Aplikasi

Penggemar kita bisa cocog kanggo ventilasi ing ruangan cilik, ditrapake kanggo unit atap, knalpot substasi, panas pawon lan knalpot kumelun, knalpot poros lift.

Fitur

Kipas saka struktur inlet udara tunggal (mung siji inlet udara), dilengkapi flange penghubung khusus, sing bisa langsung disambungake karo pipa inlet udara, ngirit ruang instalasi.

Bedane Definisi Model saka Seri LTW

Kayata LTWS250M – 4 yaiku penggemar sentrifugal single-inlet kanthi sudhut mlengkung kanthi motor rotor eksternal, diameter 250mm kanthi lebar medium, tiang motor 4.

Babagan Lingkungan Kerja

Kaya seri LTW, seri iki uga kudu digunakake ing lingkungan bebas gas korosif gedhe, ora ngemot asam, alkali lan gas sing bisa dibakar, lan partikel bledug ora luwih saka 150 mg / m3. Nalika lingkungan kerja ora bisa nyukupi sarat ing ndhuwur, kudu dijelasake nalika nindakake. Kita bisa ngatur produk miturut kahanan situs tartamtu.

Uga padha cara instalasi kaya ing ngisor iki:

123232

Babagan Panggunaan Seluler

Kasedhiya kanggo panggunaan seluler nganggo klompok batere utawa sumber daya seluler liyane;

Babagan Power Supply & Speed ​​Mode

Pasokan listrik fase tunggal, telung fase, pasokan listrik DC, voltase lan frekuensi disesuaikan;

Mode kacepetan aturan regulasi kacepetan siji, kacepetan pindho, telung kacepetan lan tanpa langkah kasedhiya.

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis. 

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: