• head_banner_01

Kipas Saluran Seri LTWD Kanthi Motor Rotor Eksternal

Kipas saluran seri LTWD kanthi motor rotor eksternal nggunakake flange inlet persegi lan outlet. Wujude mirip karo bagean saluran udara. Bisa langsung dipasang ing saluran ventilasi tanpa dhasar instalasi dhasar. Cocog banget kanggo nginstal, ngoperasikake lan njaga.


Detail Produk

Tag Produk

Kipas saluran seri LTWD kanthi motor rotor eksternal nggunakake flange inlet persegi lan outlet. Wujude mirip karo bagean saluran udara. Bisa langsung dipasang ing saluran ventilasi tanpa dhasar instalasi dhasar. Cocog banget kanggo nginstal, ngoperasikake lan njaga.

LTWD

Diameter Rodha

8,9 ~ 17,7 inci (225mm ~ 450mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 297.5 CFM ~ maksimal 36,30CFM (500 m3 / h ~ 6,100 m3 / h, 17,657,33 ft³ / h ~ 215,419,52 ft³ / h)

Tekanan statis: 0,64 ~ 3,61 inci wg (160 ~ 900 pa)

(Nglangkungi kisaran iki, pilih seri produk penggemar liyane, utawa hubungi departemen teknis kanggo kustomisasi.)

Model Aplikasi

Digunakake ing hotel, rumah sakit, gymnasium, perpustakaan, lan papan liyane kanthi sarat swara sithik, uga ing bangunan sipil, elektronik, obat-obatan lan industri liyane, pabrik lan pertambangan. Aplikasi khusus penggemar sing dibutuhake dipilih miturut watesan papan lan kemampuan ningkatake. Kayata ing ruang kerja elektronik, kipas angin digunakake kanggo mbuwang gas sing mbebayani nalika penggemar pasokan digunakake kanggo nyedhiyakake hawa seger supaya bisa digunakake terus-terusan.

Fitur

Kipas bentuke saluran, dipasang ing saluran ventilasi, gampang diopeni.

Babagan Instalasi

Ora perlu dhasar kanggo instalasi penggemar. Bisa koaksial karo saluran udara, kasedhiya kanggo diangkat, dipasang ing lantai utawa dipasang vertikal.

Bedane Definisi Model saka Seri LTW

Kayata LTWD250M – 4 yaiku kipas saluran kanthi motor rotor eksternal, diameter agul-agul 250mm kanthi jembar medium, tiang motor 4.

Babagan Panggunaan Seluler

Kasedhiya kanggo panggunaan seluler nganggo klompok batere utawa sumber daya seluler liyane;

Babagan Power Supply & Speed ​​Mode

Pasokan listrik fase tunggal, telung fase, pasokan listrik DC, voltase lan frekuensi disesuaikan;

Mode kacepetan aturan regulasi kacepetan siji, kacepetan pindho, telung kacepetan lan tanpa langkah kasedhiya.

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis. 

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: