• head_banner_01

LTW Series Forward-sudhut mlengkung-agul-agul Fan Centrifugal Double Inlet Kanthi Outer Rotor Motor

Penggemar seri LTW minangka penggemar sentrifugal kanthi agul-agul sudhut sudhut, inlet dobel, kanthi motor rotor eksternal sing dilebokake ing aliran udara, disedhiyakake turbin impuls kanthi pirang-pirang lading, drive langsung langsung.


Detail Produk

Tag Produk

Penggemar seri LTW minangka penggemar sentrifugal kanthi agul-agul sudhut sudhut, inlet dobel, kanthi motor rotor eksternal sing dilebokake ing aliran udara, disedhiyakake turbin impuls kanthi pirang-pirang lading, drive langsung langsung.

NIH6

Diameter Rodha

7 ~ 19.44 inci (180mm ~ 500mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 238 CFM ~ maks 19,643 CFM (400 m3 / h ~ 33,000 m3 / h, 14,125,87 ft³ / h ~ 1,165,384 ft³ / h)

Tekanan statis: 0,36 ~ 4 inci wg (90 ~ 1.000 pa)

Model Aplikasi

Penggemar kita biasane bisa digunakake kanggo kabeh jinis bangunan, kayata omah, kantor, bandara, mall, ditrapake kanggo unit penanganan udara, knalpot toilet, knalpot garasi parkir, pasokan lan knalpot sidewall, knalpot dapur, knalpot poros lift.

Fitur

Motor rotor eksternal diadopsi, kanthi struktur kompak, ukurane cilik, bobote ringan lan gampang dipasang; Impeller multi sayap maju kanthi tekanan dhuwur, swara sithik, efisiensi dhuwur lan ramah lingkungan. 

Babagan Instalasi

Blades disetel maju, diiringake menyang arah rotasi. Arah stopkontak bisa beda arah ing 0 °, 90 °, 180 ° utawa khusus disesuaikan, lan formulir instalasi fleksibel lan trep;

123232

(madhep kawat timbal motor, arah rotasi impeller jarum jam diarani CW, lan arah rotasi impeler jarum jam diarani CCW.)

Babagan Panggunaan Seluler

Motor listrik sing cocog karo kita dhewe duwe kapercayan lan umur layanan sing luwih apik lan ndhukung panggunaan seluler karo klompok batere utawa pasokan listrik seluler liyane;

Babagan Power Supply & Speed ​​Mode

Pasokan listrik fase tunggal, telung fase, pasokan listrik DC, voltase lan frekuensi disesuaikan;

Mode kacepetan regulasi kacepetan siji, kacepetan pindho, telung kacepetan lan tanpa langkah kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan pangguna kanggo ngontrol volume udara.

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Ringkesan Spesifikasi Teknis

Ukuran pigura kipas Dirating  Performansi Alur Range (m3 / h) Tegangan (V) Freq (Hz) Daya (kW) 
Alur (m3/ h) Tekanan (Pa)
Telung phase Single-speed, Three-phase Double-speed, Three-phase Three-speed
Single-phase Single-speed, Single-phase Fase Double-speed, Single-phase Three-speed
Model EC (kanthi motor DC brushless listrik)
180 ~ 500 400 ~ 30.000 90 ~ 1.000 40033.000 380 50 0. 12 ~ 15

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis.

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: