• head_banner_01

Kipas LTBM Forward-sudhut mlengkung Blade Double-volute Belt-driven Centrifugal Fan

Kipas sentrifugal drive sabuk dobel maju serbaguna LTBM kalebu volute lan impeller rong set kipas sentrifugal inlet dobel, kanthi siji motor sing digunakake kanggo nyopir rong set impeller liwat sabuk drive ing wektu sing padha. Struktur kasebut nyuda volume kabeh mesin lan bisa entuk volume ventilasi gedhe ing papan instalasi cilik.


Detail Produk

Tag Produk

Kipas sentrifugal drive sabuk dobel maju serbaguna LTBM kalebu volute lan impeller rong set kipas sentrifugal inlet dobel, kanthi siji motor sing digunakake kanggo nyopir rong set impeller liwat sabuk drive ing wektu sing padha. Struktur kasebut nyuda volume kabeh mesin lan bisa entuk volume ventilasi gedhe ing papan instalasi cilik.

Yen dibandhingake karo siji volute lan siji impeller, jinis dobel duwe kinerja aliran udara × 2, kacepetan × (1 ~ 1.05), daya aksial × 2.15, swara + 3.

LTBM

Diameter Rodha

9.84 ~ 19.68 inci (250mm ~ 500mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 1,606 CFM ~ maks 37.961 CFM (2,700 m3 / h ~ 63,800 m3 / h, 95349.62 ft³ / h ~ 2,253,076 ft³ / h)

Tekanan statis: 0,96 ~ 5,34 inci wg (240 ~ 1,330 pa)

Aplikasi Pertanian

Ing bidang pertanian, seri iki bisa ditrapake kanggo pangatusan wiji, ngilangi debu, ngirim lan pangatusan gandum, transportasi umum lan ventilasi panyimpenan, transportasi material, panyimpenan buah lan sayuran, ventilasi ternak, peralatan pendinginan.

Aplikasi ing Industri Otomotif

Ing industri otomotif, seri iki bisa ditrapake kanggo knalpot kendaraan, ventilasi tanduran, knalpot asap las, koleksi debu, pasokan udara & knalpot ing ruang cat.

Definisi Model

Kayata LTBM250M-4 kipas sentrifugal drive sabuk maju volute kaping pindho, diameter 250mm kanthi lebar medium, tiang motor 4.

Babagan Instalasi

Seri iki duwe siji motor kanggo nyopir rong set volute lan impeller. Apa kudu diwenehi arah rotasi instalasi lan sudut outlet udara.

About Installation

*** Arah rotasi standar kanggo penggemar sentrifugal yaiku CW. Yen pangguna pengin arah rotasi sing beda, kudu jelas nalika nindakake. ***

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis.

Nalika pesen, wenehi model penggemar, formulir instalasi, laju aliran, tekanan, sheet galvanis, flange outlet udara lan syarat khusus liyane.

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: