• head_banner_01

Kipas Centrifugal Blade Double-Inlet Sabuk-Blokir LTBH Series

Kipas sentrifugal dobel dobel mundur seri LTBH penggemar sentrifugal sing didorong nganggo impeller mundur kanthi sabuk. Motor kasebut dununge ing njaba volute lan drive impeller penggemar kanggo muter kanthi cara sabuk. Rasio transmisi sing tepat bisa nggawe titik kerja sing kipas kanggo kondisi kerja sing dibutuhake kanthi apik, ningkatake efisiensi unit kanthi sakabehe, lan entuk tujuan hemat energi lan perlindungan lingkungan.


Detail Produk

Tag Produk

Kipas sentrifugal dobel dobel mundur seri LTBH penggemar sentrifugal sing didorong nganggo impeller mundur kanthi sabuk. Motor kasebut dununge ing njaba volute lan drive impeller penggemar kanggo muter kanthi cara sabuk. Rasio transmisi sing tepat bisa nggawe titik kerja sing kipas kanggo kondisi kerja sing dibutuhake kanthi apik, ningkatake efisiensi unit kanthi sakabehe, lan entuk tujuan hemat energi lan perlindungan lingkungan.

LTBH

Wtumit Diameter

13.98 ~ 49.21 inci (355mm ~ 1250mm)

Standar Kinerja Range

Aliran udara: min 803 CFM ~ maks 88,357 CFM (1,350 m3 / h ~ 148.500 m3 / jam, 47,674,81 ft³ / h ~ 5,244,229 ft³ / h)

Tekanan statis: 1 ~ 55.17 inci wg (250 ~ 1.600 pa)

Model Aplikasi

Para penggemar kita cocog kanggo ndhukung macem-macem AC, pemurnian, unit penanganan udara, HVAC lan produk liyane, lan wis digunakake ing hotel, sekolah, rumah sakit, pabrik, tambang, bioskop, lan lapangan liyane.

Fitur

Seri iki nggunakake mode sabuk penggerak sing bisa nduwe konfigurasi aliran lan tekanan kanthi bebas.

Definisi Model

Kayata LTBH630 yaiku kipas AC sentrifugal, bilah lengkung mburi, diameter bilah 630mm.

Babagan Instalasi

Posisi instalasi motor saka seri penggemar iki bisa dirancang maneh miturut sarat sampeyan, sing bisa diselehake ing ndhuwur, ngisor utawa ing sisih sisih kipas kanggo adaptasi karo watesan ruang situs instalasi sampeyan.

About Installation

(madhep katrol penggemar, arah rotasi impeller searah jarum jam diarani CW, lan arah rotasi impeler jarum jam diarani CCW.)

*** Arah rotasi standar kanggo penggemar sentrifugal yaiku CW. Yen pangguna pengin arah rotasi sing beda, kudu jelas nalika nindakake. ***

Babagan Pasokan Daya

Penyetor voltase telung fase lan frekuensi disesuaikan;

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis.

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: