• head_banner_01

LTB Series Forward-sudhut mlengkung Blade Double-inlet Belt-driven Centrifugal Fan

Kipas sentrifugal serbaguna maju seri LTB kipas sentrifugal sing didorong nganggo impeller maju kanthi sabuk. Motor kasebut dununge ing njaba volute lan drive impeller penggemar kanggo muter kanthi cara sabuk.


Detail Produk

Tag Produk

ltb

Kipas sentrifugal serbaguna maju seri LTB kipas sentrifugal sing didorong nganggo impeller maju kanthi sabuk. Motor kasebut dununge ing njaba volute lan drive impeller penggemar kanggo muter kanthi cara sabuk.

Diameter Rodha

9,84 ~ 49,21 inci (250mm ~ 1250mm)

Rentang Kinerja Standar

Aliran udara: min 803 CFM ~ maks 88,357 CFM (1,350 m3 / h ~ 148.500 m3 / jam, 47,674,81 ft³ / h ~ 5,244,229 ft³ / h)
Tekanan statis: 0,98 ~ 55,17 inci wg (250 ~ 1.600 pa)

Aplikasi AHU

Sistem AHU (Air Handling Unit) minangka sekumpulan sistem perawatan udara independen sing kasusun saka sistem pasokan udara lan sistem pembuangan, sing kalebu Unit Make-Up Air Units (MAU), Packaged Units (PU), Rooftop Units (RTU), lan Unit Pemulihan Energi (ERU). 

Sistem AHU adhedhasar ngirim udara seger menyang kamar kanthi peralatan khusus ing salah sawijining sisih ruangan tertutup, banjur dibuwang menyang njaba kanthi peralatan khusus ing sisih liyane. "Bidang aliran udara seger" bakal dibentuk ing njero ruangan, supaya bisa nyukupi kebutuhan pertukaran udara seger njero ruangan. Skema implementasine yaiku: nggunakake tekanan angin dhuwur, kipas aliran gedhe, gumantung karo kekuwatan mekanik, saka siji sisi pasokan udara njero ruangan, saka sisi liyane kanthi kipas angin khusus sing dirancang khusus menyang njaba kanggo meksa pambentukan lapangan aliran udara anyar ing sistem. Nyaring, disinfeksi, disterilake, oksigen lan panasake hawa sing mlebu ruangan nalika nyedhiyakake hawa seger ing mangsa adhem.

Fitur

Seri iki nggunakake mode sabuk penggerak sing bisa nduwe konfigurasi aliran lan tekanan kanthi bebas.

Definisi Model

Kayata LTB300L-4 yaiku kipas AC sentrifugal, agul-agul sudhut mlengkung, diameteripun agul-agul 300mm kanthi jembar gedhe, tiang motor 4.

Babagan Instalasi

1. Instalasi kipas sentrifugal seri LTB duweni telung jinis utama miturut sudut outlet (antarane outlet kipas lan permukaan sing dipasang): 0 °, 90 °, 180 °. Uga bisa disesuaikan karo pituduh liyane miturut kabutuhan pangguna.

2. Arah muter kipas sentrifugal dipérang dadi CW lan CCW miturut arah puteran impeller. Kanggo Penggemar Sentrifugal-drive Belt: madhep katrol penggemar, arah rotasi impeller kanthi jarum jam diarani CW, lan arah puteran impeller kanthi arah jarum jam diarani CCW.

About Installation

*** Arah rotasi standar kanggo penggemar sentrifugal yaiku CW. Yen pangguna pengin arah rotasi sing beda, kudu jelas nalika nindakake. ***

Klik Kanggo Entuk Katalog>>>

Cara Pilih Konfigurasi?

Kita duwe piranti lunak kanggo mbantu pangguna milih konfigurasi. Hubungi dhukungan teknis.

Nalika pesen, wenehi model penggemar, formulir instalasi, laju aliran, tekanan, sheet galvanis, flange outlet udara lan syarat khusus liyane.

Link menyang Video

Babagan Instalasi pangkalan, rotor, rodha; Kinerja ing lapangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: