• head_banner_01

Kipas-jinis Kisaran Noise Kurang

  • FX series of box fan

    Kipas seri FX

    Fitur Produk Katrangan Model Kipas: Contone: FXK3-95No5.6-2W, kipas dilengkapi: KF3-95No5.6E, 2, level pasokan udara, no box .: FXK5.6 2. Seri penggemar tipe kothak iki nduweni fitur volume udara sing gedhe, swara sithik, umur dawa, operasi sing mulus, penampilan sing apik, gampang dipasang lan gampang diopeni lan dirawat. Wis akeh digunakake ing sistem evakuasi asap lan geni ing hotel, bioskop, gedung kantor, pusat perbelanjaan, pabrik, ...