• head_banner_01

Kipas Api lan Kresep Aliran Sumbu Asap Asap

  • XFPY Fire control and smoke exhaust axial flow fan

    XFPY Kontrol geni lan kipas aliran aksial asap asap

    Karakteristik produk 1. Katrangan Model Kipas: 2. Kipas aliran aksial asap kebakaran seri XFPY minangka penggemar tipe anyar sing dikembangake kanthi nyerep teknologi canggih produk asing sing padha lan duwe fitur kinerja sing apik, resistensi suhu dhuwur, efisiensi dhuwur, tilas sing luwih cilik tinimbang penggemar sentrifugal, instalasi sing gampang, lsp. 3. XFPY seri kontrol geni penggemar asap asap asap asap suhu tinggi dites kualifikasi dening "Pusat Nasional China kanggo ...