• head_banner_01

Kipas Kanggo Dapur

  • YF Series Centrifugal Ventilator For Kitchen

    YF Series Centrifugal Ventilator Kanggo Pawon

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2.Bentuk instalasi ventilator umum kaya grafik nuduhake 3.Produksi digawe saka lempengan baja berkualitas, banjur semprotan elektrostatik c Uga bisa digawe saka piring baja galvanis sing berkualitas. Suku cadang d kabentuk. Rapat pungkasan rampung ing jalur perakitan. Pars utama yaiku kerajinan canggih, kayata impeller rolling, undercutting shell, riveting lan liya-liyane 4. Ventilator yaiku ...