• head_banner_01

Roto Eksternal Maju

  • DW series centrifugal ventilator

    Ventilasi sentrifugal seri DW

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Ventilator didorong nganggo motor listrik rotor eksternal langsung. Voltase motor listrik 380V telung fase, fase siji 220V, frekuensi frekuensi 50Hz, karakter sistem kerja terus-terusan S1, motor listrik njaba nutupi peringkat proteksi IP44, pangkat insulasi B, metode pendinginan yaiku pendinginan alami IC0041 . Suhu swasana kerja ora luwih dhuwur tinimbang 40. Dhuwur ...
  • KT series centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal seri KT

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2.Pasang ventilator bisa umum lan rong jinis liyane, formulir sing biasane digunakake kaya nuduhake grafik: 3.KT seri ventilator minangka jinis produk anyar sing dirancang kanggo permintaan pasar . Iki adhedhasar blower udhara seri DW. Sesuai karo teknologi mekatronik. Uga, struktur cukup, volume sithik, swara sithik, tekanan hidrostatik dhuwur, dhaerah efisiensi dhuwur liar, umur ...
  • BDW series explosion-proof centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal tahan bukti BDW seri

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Ventilator didorong nganggo motor listrik rotor eksternal langsung. Voltase motor listrik 380V telung fase, fase siji 220V, frekuensi frekuensi 50Hz, karakter sistem kerja terus-terusan S1, motor listrik njaba nutupi peringkat proteksi IP54, pangkat insulasi F, metode pendinginan -down yaiku pendinginan alami IC0141 , simbolisasi bukti-bledosan ExdⅡBT4Gb. Suhu swasana kerja yaiku -20 ...
  • DDW series centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal seri DDW

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Ventilator didorong dening motor listrik rotor eksternal langsung diukur voltase motor listrik 380V, fase siji 220V, frekuensi 50Hz r, karakteristik sistem kerja layanan S1, listrik rangking proteksi njaba motor IP44, pangkat insulasi B, metode -down yaiku pendinginan alami IC0041. Suhu makarya ora luwih saka 40 ℃. Dhuwure ndhuwur segara ora ngluwihi 1 ...