• head_banner_01

Kipas Centrifugal sing didhukung langsung

  • LTZS Series Forward-curved Blade Single-inlet Shaft-driven Centrifugal Fan

    Kipas Centrifugal-driven Blade Single-inlet Blade LTZS Series

    Kipas sentrifugal balok sudhut mlengkung maju seri LTZS nduwe ciri khas motor kasebut dununge ing sisih non-inlet kipas angin, poros motor langsung disambungake karo impeller kipas, motor ora kontak karo ngirim medium, struktur kasebut gampang lan andal, utamane cocog kanggo ngirim gas bersih, gas bahaya utawa gas khusus liyane.

  • LTZ Series Forward-curved Blade Double-inlet Shaft-driven Centrifugal Fan

    Kipas Centrifugal-driven Blade Double-inlet Blade LTZ Series

    Kipas sentrifugal agul-agul sudhut seri LTZ seri kipas sentrifugal sing didorong poros dobel nganggo impeller maju sing langsung nyambung karo motor sing ana ing njaba liwat poros dawa. Hawa mlebu saka loro-lorone bebarengan. Struktur kasebut gampang lan andal. Sanalika, resistensi ing salebeting kipas suda, lan volume udara sing dirating lan efisiensi penggemar nambah.

  • LTZM Series Double Volute Forward Shaft Drive Centrifugal Fan

    Kipas Sentrifugal Ganda Maju Poros Ganda Seri LTZM

    Kipas sentrifugal drive poros maju volume ganda seri LTZM nggunakake struktur khusus yaiku yen impellers kanggo loro penggemar sentrifugal inlet dobel langsung disambungake karo poros dawa motor sing padha, nyuda volume kabeh mesin, lan bisa entuk volume ventilasi luwih gedhe ing sangisore kahanan papan instalasi cilik.

  • LTZNH Series Back-curved Blade Single-inlet Shaft-driven Centrifugal Fan Without Volute

    LTZNH Series Back-sudhut mlengkung Blade Single-inlet Fan-driven Centrifugal Fan Tanpa Volute

    Kipas sentrifugal balok sudhut mlengkung mburi-seri sudhut LTZNH tanpa volute ora nggunakake volute lan bisa langsung dipasang ing peralatan sing mbutuhake ventilasi utawa diselehake ing ukuran gandheng. Ing kahanan kerja khusus iki, area kerja sing efisien luwih jembar tinimbang penggemar sentrifugal biasa, lan swarane luwih murah. Kajaba iku, amarga arah aliran udara ora diwatesi karo volume, bisa digunakake kanggo ngganti penggemar diameter gedhe kanthi mung masang sawetara penggemar ing kothak udara sing padha kanggo nyipta grup penggemar, saéngga bisa nyuda swara lan volume kabeh unit.