• head_banner_01

Kipas Centrifugal-driven Sabuk

  • DF series centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal seri DF

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Bentuk drive lan instalasi umum saka ventilator kaya grafik nuduhake: 3. Ventilator kudu digunakake ing lingkungan gas, sing udhara ora ngemot gas kaustik sing akeh; ora ngemot gas asam, gas alkalinitas, lan gas sing nyala; bahan partikel bledug ora luwih gedhe tinimbang 150mg / m3. 4. Produk digawe saka piring baja berkualitas, banjur mantel semprotan elektrostatik Uga ...
  • DT-E Series Centrifugal Ventilator

    Ventilator Sentrifugal Seri DT-E

    Penjelasan model vent ila tor: 2. Ventilator seri DT yaiku, lan drive yaiku transmisi sabuk V. Bantalan kualitas tinggi standar digunakake ing produk, nambah wektu mlaku sing ora rusak. Uga, sabuk V minangka sabuk V sing kuat, rodha tumpeng sabuk dipasang kanthi struktur kerucut sing adoh; pangaturan lan instalasi pancen trep. 3. Ventilator nganggo tandha arah omni lan pigura kanggo instsllation, bisa dipérang dadi DT ...
  • KF series centrifugal ventilator

    Ventilator sentrifugal seri KF

    Karakteristik produk 1. Penjelasan model ventilator: 2. Cara drive lan instalasi umum saka ventilator kaya chart show : 3.Produksi digawe saka pelat baja sing berkualitas, banjur mantel semprotan elektrostatik. Suku cadhangan wis mati. Rapat pungkasan rampung ing jalur perakitan. Pars utama diprodhuksi dening kerajinan canggih, kayata impeller welding, undercuttingshell, TOX riveting lan liya-liyane. 4. Blades impeller yaiku BC airfoil blades. Dheweke nggawe hawa ...
  • LTB Series Forward-curved Blade Double-inlet Belt-driven Centrifugal Fan

    LTB Series Forward-sudhut mlengkung Blade Double-inlet Belt-driven Centrifugal Fan

    Kipas sentrifugal serbaguna maju seri LTB kipas sentrifugal sing didorong nganggo impeller maju kanthi sabuk. Motor kasebut dununge ing njaba volute lan drive impeller penggemar kanggo muter kanthi cara sabuk.

  • LTBH Series Backward-curved Blade Double-inlet Belt-driven Centrifugal Fan

    Kipas Centrifugal Blade Double-Inlet Sabuk-Blokir LTBH Series

    Kipas sentrifugal dobel dobel mundur seri LTBH penggemar sentrifugal sing didorong nganggo impeller mundur kanthi sabuk. Motor kasebut dununge ing njaba volute lan drive impeller penggemar kanggo muter kanthi cara sabuk. Rasio transmisi sing tepat bisa nggawe titik kerja sing kipas kanggo kondisi kerja sing dibutuhake kanthi apik, ningkatake efisiensi unit kanthi sakabehe, lan entuk tujuan hemat energi lan perlindungan lingkungan.

  • LTBM Series Forward-curved Blade Double-volute Belt-driven Centrifugal Fan

    Kipas LTBM Forward-sudhut mlengkung Blade Double-volute Belt-driven Centrifugal Fan

    Kipas sentrifugal drive sabuk dobel maju serbaguna LTBM kalebu volute lan impeller rong set kipas sentrifugal inlet dobel, kanthi siji motor sing digunakake kanggo nyopir rong set impeller liwat sabuk drive ing wektu sing padha. Struktur kasebut nyuda volume kabeh mesin lan bisa entuk volume ventilasi gedhe ing papan instalasi cilik.