• head_banner_01

FAN AXIAL

  • ZL series axial fan

    Kipas aksial seri ZL

    Kipas aksial seri ZL minangka penggemar khusus kanggo sistem AC sing dikembangake dening perusahaan kami. Cocog kanggo acara ventilasi kanthi aliran gedhe lan tekanan hawa kurang. Model cairane dioptimalake karo teknologi canggih CFD, sing ora mung nambah tekanan output, nanging uga nyuda swara lan nambah efisiensi. Nduweni ciri hemat energi lan gangguan swara. Iki cocog banget kanggo kabeh jinis AC, pemurnian, udara seger, HVAC Unit pendinginan sing ndhukung wis digunakake ing hotel, hotel, bangunan kantor, omah, sekolah, rumah sakit, pabrik, tambang, bioskop, AC kahanan kendaraan lan liya-liyane sawah.

    Serial penggemar iki duwe rong jinis motor pendukung: motor fase tunggal lan motor telung tahap. Sampeyan uga bisa ngatur motor pendukung khusus kanthi voltase lan frekuensi sing beda-beda miturut kabutuhan pangguna. Cocog banget kanggo aplikasi ing macem-macem negara, wilayah lan lapangan.

  • DWZ series external rotor axial flow fan

    Kipas aliran aksial rotor eksternal seri DWZ

    Kipas aliran aksial rotor eksternal seri DWZ minangka jinis penggemar aliran aksial anyar sing dikembangake lan duwe hak kekayaan intelektual eksklusif. Fitur-fitur kasebut yaiku motor yaiku mesin listrik rotor eksternal kanthi agul-agul glathi lan bolong langsung dipasang ing motor; motor duwe struktur kompak lan gampang dipasang. Desain lan instalasi agul-agul penggemar jumbuh karo prinsip dinamika, entuk swara sing efisien lan murah. Kipas bisa digunakake ing kulkas, pertukaran panas, ventilasi lan lapangan liyane. Katrangan kaya ing ngisor iki:

  • LKZ Series of Axial Flow Fan

    LKZ Seri Kipas Aliran Axial

    Deskripsi Model Kipas Struktur lan Deskripsi Produk 1. Kipas motor didhukung karo motor asinkron telung fase. Nilai insulasi motor yaiku F lan level proteksi yaiku IP55. 2. Impeller digawe saka lembaran baja gulung adhem lan dirancang miturut prinsip aerodinamika. Nduweni fitur volume udara sing gedhe, tekanan dhuwur lan gangguan swara. Nilai akurasi saldo impeller yaiku G2.5. 3. Fairing minangka salah sawijining komponen penggemar. Diolah nganggo ...