• head_banner_01

Lamaran

factory-img

Apa sing Kita Laku?

Ventilasi Sentrifugal Lang Tai profesional ngrancang, nggawe penggemar ventilasi sentrifugal. Pabrik kipas angin kita udakara udakara 20.000 m2, area tanduran luwih saka 10.000 m2.

Kita duwe luwih saka 40 teknisi sing berpengalaman kanthi paneliten sing kuat lan ngembangake kabisan. Kita duwe departemen riset teknologi, kayata Motor Design Office, Fan Design Office, Fan Performance Testing Center; Pusat Simulasi CFD. Kita uga duwe akeh workstation simulasi grafis kelas Enterprise. Kanthi dhukungan teknis kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem produk & layanan khusus, kayata penggemar listrik khusus, penggemar motor multi-kacepetan, penggemar motor EC, lan penggemar suhu sithik. Saiki kita bisa ngasilake luwih saka 200.000 penggemar kanthi macem-macem jinis saben taun.