• head_banner_01

Babagan Kita

Apa sing Kita Laku?

Ventilasi Sentrifugal Lang Tai profesional ngrancang, nggawe penggemar ventilasi sentrifugal. Pabrik kipas angin kita udakara udakara 20.000 m2, area tanduran luwih saka 10.000 m2.

Kita duwe luwih saka 40 teknisi sing berpengalaman kanthi paneliten sing kuat lan ngembangake kabisan. Kita duwe departemen riset teknologi, kayata Motor Design Office, Fan Design Office, Fan Performance Testing Center; Pusat Simulasi CFD. Kita uga duwe akeh workstation simulasi grafis kelas Enterprise. Kanthi dhukungan teknis kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem produk & layanan khusus, kayata penggemar listrik khusus, penggemar motor multi-kacepetan, penggemar motor EC, lan penggemar suhu sithik. Saiki kita bisa ngasilake luwih saka 200.000 penggemar kanthi macem-macem jinis saben taun.

factory img
Area Bangunan
Taun
Tanggal Madeg
+
Personel teknis
+
Kapasitas

Napa Pilih Kita

Kita duwe macem-macem penggemar, kalebu Fans Centrifugal Blades sudhut mlengkung, Fans Centrifugal Blades sudhut mlengkung, Fans Centrifugal Non-casing. Produk kami akeh digunakake ing macem-macem sistem pasokan udara lan knalpot kayata sistem ventilasi HVAC, sistem ventilasi udara seger, unit penyerahan udara, unit udara make-up lan sistem ventilasi pendinginan sing adhem ing bangunan industri, rumah sakit, sekolah , stadion, hotel, transportasi kereta api, pelatih bis lan lapangan liyane.

Kita duwe peralatan produksi canggih lan alat uji coba sing sampurna. Kita duwe luwih saka 180 set macem-macem peralatan manufaktur kalebu peralatan mesin CNC, peralatan pembentuk tekanan lan peralatan manufaktur motor, lan liya-liyane. Kita uga duwe rong kamar udara lan luwih saka 40 set peralatan uji coba profesional. Kapabilitas produksi lan inspeksi kita ana ing level paling dhuwur.

Kita mesthi nggawe penting kanggo konstruksi sistem manajemen produksi saben dina. Kita wis lulus sertifikasi IS09001 lan para penggemar wis lulus Sertifikasi CCC. Para penggemar nggayuh hemat energi level 3 ing China.

Utamane, kita wis ngembangake sistem ventilasi kanggo aplikasi seluler karo klompok batere utawa pasokan listrik liyane. Ngirit energi listrik lan sistem kontrol listrik kinerja dhuwur wis diadopsi ing jinis aplikasi "DC Ventilation".

KONTAK KAMI

KONTAK KAMI

Coba rasakake gratis kanggo ngirim spesifikasi lan kita bakal nanggapi sampeyan kanthi cepet. Kita duwe tim rekayasa profesional kanggo nyedhiyakake kabeh kebutuhan rinci. Sampel gratis bisa dikirim supaya sampeyan ngerti babagan kasunyatan sing luwih akeh. Supaya sampeyan bisa memenuhi gegayuhan, mangga rumangsa bebas ngubungi kita.

ALAMAT

Zona Pangembangan Ekonomi, Distrik Linzi, Kutha Zibo, Provinsi Shandong

E-MAIL

info@ltcventilation.com

Telpon

+86 136 3415 2226

WHATSAPP

+86 136 3415 2226