Babagan LangTai
Cpenggemar ventilasi entrifugal

Penggemar Ventilasi Sentrifugal LangTai duwe seri Fans Centrifugal,

Penggemar lan Penggemar Centrifugal kanthi Motor Rotor Outer, sing duwe model agul-agul-maju,

Bilah-sudhut mlengkung mundur. Para penggemar biasane digunakake ing macem-macem pasokan udara-lan-exhaust

sistem kayata sistem ventilasi HVAC, sistem ventilasi udara seger,

unit penyerapan udara, unit udara make-up lan kulkas sing adhem

sistem ventilasi ing bangunan industri, rumah sakit, sekolah,

stadion, hotel, transportasi kereta api, pelatih bis lan lapangan liyane.

Lang Tai Centrifugal Ventilation Fan

SOLUSI OLEH AIR

Penggemar Centrifugal LangTai nyedhiyakake macem-macem solusi obah udara kanggo mesthekake operasi terus-terusan lan stabil sistem ventilasi lan unit AC. bisa digunakake kanthi akeh kanggo ventilasi udara

  • ad_ico_01

    Kemampuan R & D sing kuat

  • ad_ico_02

    Kinerja Lapangan sing Sampurna kanthi Dhukungan Teknis Super

  • ad_ico_03

    Produk sing Disertifikasi miturut macem-macem Cara Tes

index_ad_bn

WARTA INDUSTRI sing gegandhengan

  • Kepiye pendinginan lan pemanasan AC luwih larang?

    Kanthi perkembangan jaman, AC dadi kabutuhan ing mobil: dina iki, ayo ngobrol karo kanca babagan pendingin udara utawa pemanas sing luwih akeh bahan bakar? Wangsulane yaiku Pendingin Mobil nggunakake udara anget ing mangsa adhem, lan biaya bahan bakarane sithik ...

  • Wutah Pasar Fan Axial Wutah 2021-2027

    Ikhtisar Riset Pasar Kipas Axial Tinjauan 2021-2027: Analisis Wutah Industri dening Pemain Utama, Jinis, Aplikasi lan Prakiraan Wilayah Reguler lan Negara Data Duktus Kipas Pasar Kipas aksial 2021-2027: Tambah panggunaan Fan Axial Duktus ing Industrial, Aplikasi Komersial lan liyane aku ...